IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория саботира Spice Girls заради пари

4 февруари 2018 09 45

Дизайнерката иска да прибира по-голям процент, иначе няма да участва

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Минаха едва няколко дни от новината, че бившите „спайски“ Виктория Бекъм, Гери Халиуел, Мел Би, Ема и Мел Си се събират отново и ето че голямото събитие може да пропадне за пореден път. Както и при предишни преговори за възраждане на дамската формация, проблеми създава не друг, а госпожа Бекъм.

По-рано тази седмица 5-те певици се събраха в дома на Гери в Лондон, за да обсъдят събирането, което ще послужи за промотиране на продукти, участия в тв шоу и издаване на албум с най-големите им хитове, но не и концертни изяви или нови записи. Според слуховете всяка от звездите ще получи по 10 милиона лири за участието си в проектите, но изглежда Вики има претенции за повече, пише RadarOnline.

Преди години, когато бяха още група, хубавиците деляха всичко поравно, ала дизайнерката вече не е съгласна с подобни уговорки.

„Когато бяха известни, те си разделяха всичко на 6 – помежду си и техния мениджър Саймън Фулър, който бе определян за шестия член на групата. Но Виктория даде да се разбере, че този път не иска равен дял, а доста по-голям процент. Освен това тя държи всички тоалети за публичните изяви на момичетата да бъдат създадени от нея“, разкри източник пред медията.

„Спайс гърлс“ бе създадена през 1994 г. и бе на върха на славата си до 2000-та. През 2007 г. певиците се обединиха за кратко, но неуспешно и повториха опита през 2012-а, когато имаха сценична изява на летните Олимпийски игри в Лондон.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари