На пръв поглед перфектното семейство на Джей Зи и Бионсе е заплашено от нова драма. Открай време се мълви, че рапърът има извънбрачен син, когото до ден-днешен не желае да признае. 24-годишният Ръмир Сатъруайт обаче е готов на голям скандал и съдилища, само и само да докаже, че е син на звездата. Това от своя страна ще причини голям дискомфорт на Джей Зи, който при развод ще загуби стотици милиони.

„Ще бъде истинска катастрофа за Джей Зи, ако се докаже, че е баща на момчето. Бионсе повече няма да му прости нищо“, коментира източник пред RadarOnline.

Състоянието на продуцента и певец възлиза на около 810 млн. долара и при евентуален развод ще се прости с голяма част от тях. По тази причина той иска да купи „мълчанието“ на момчето, което твърди, че през 1992 г. Джей Зи е забременил майка му Уанда.

Ръмир иска не само да докаже чий син е, но и смята да подаде обвинения, че продуцентът и екипът му умишлено са компрометирали неговия по-ранен иск за доказване на бащинство и са го потулили, така че да не бъде изпълнен.

Скандалът с потенциалното бащинство избухна още през 2010 – 2 години, след като той се ожени за Бионсе. Двамата имат 6-годишна дъщеричка Блу Айви и 8-месечните близнаци Руми и Сър.