IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саманта натири жестоко Кари Брадшоу

12 февруари 2018 07 40

Актрисата посече публично колежката си, не можела да я понася

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Най-добри приятелки на екран – врагове в живота! Това е случаят на Саманта и Кари Брадшоу от „Сексът и градът“.

Двете дами никога не са демонстрирали близост извън екрана, ала се оказва, че помежду им има нещо повече от дистанция – категорична непоносимост, става ясно от последния пост в Instagram на Ким Катрал.

Актрисата наскоро загуби брат си и след като колежката ѝ Сара Джесика Паркър реши да изкаже съболезнованията си онлайн, Катрал не се сдържа и избухна:

„Не ти искам подкрепата и любовта в този трагичен момент, Сара Джесика Паркър“, качи съобщението като снимка Ким, като добави в поста: „Майка ми ме попита днес: „Кога тази лицемерка Сара Джесика Паркър ще те остави на мира?“ Твоите постоянни опити да я достигнеш са болезнено напомняне на това колко жестока беше преди и сега. Нека изясня нещо, ако все още не е ясно: Ти не си ми семейство. Не си ми приятелка. Затова ти казвам за последен път да спреш да експлоатираш нашата трагедия в стремеж да възстановиш имиджа си на „добро момиче“.

От думите става ясно, че между двете актриси има истинска омраза. Неслучайно Катрал многократно е повтаряла, че няма интерес да възвърне славата на квартета от „Сексът и градът“ и никакво намерение да се включи в трето продължение на кино варианта на сериала.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари