IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално е: Хари и Меган избраха дата за сватбата.

12 февруари 2018 10 00

Двойката си казва „да“ на 19 май тази година

снимка: Reuters

снимка: Reuters

Най-чаканата сватба на годината – тази на принц Хари и актрисата Меган Маркъл ще се състои на 19 май. Това обяви в официално съобщение дворецът Кенсингтън.

„Принц Хари и г-ца Меган Маркъл са изключително благодарни за многото пожелания, които получиха, откакто обявиха годежа си. Те нямат търпение за големия ден и да споделят празника си публично. Те взеха решение за датата на сватбата си и тя ще се състои в събота, на 19 май 2018.

Сватбената церемония ще се проведе в църквата „Св. Георги“ в замъка Уиндзор. Церемонията в църквата ще започне в 12:00. В 13:00, след като двойката вече е сключила брак, ще има разходка с карета от църквата през замъка Хил по главната улица през кулата Уиндзор и обратно към замъка, като те се надяват кратката разходка да даде шанс на възможно най-много хора да се съберат около Уиндзор и да усетят атмосферата на специалния ден.

След завръщането си от разходката с карета, двойката ще влезе в залата на църквата, където ще може да поговори и да се види с близки, приятели и семейството“, се казва в официалното съобщение.

Принц Хари и Меган се сгодиха през ноември 2017 г. Двамата са двойка от юли 2016-та, като публично афишираха връзката си през октомври същата година.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари