IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Втори опит: Кейти Пери и Орландо Блум се събраха

13 февруари 2018 16 20

Певицата и актьорът подновиха връзката си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Певицата от САЩ Кейти Пери и британският актьор Орландо Блум са подновили връзката си – навреме за празника на влюбените Свети Валентин, съобщи Контактмюзик.

Пери и Блум се разделиха преди около 11 месеца след продължила около една година връзка. Тогава се заговори, че причина за раздялата им е нежеланието на актьора да се задоми отново след провален брак с манекенката Миранда Кер, докато певицата копнее за семейство и деца. Пери беше омъжена за британския комик Ръсел Бранд, но само година след сватбата им през 2010 г. подаде молба за развод, припомня изданието.

През лятото на 2017 г. се появиха публикации, според които Кейти Пери и Орландо Блум отново са били забелязани заедно. През октомври същата година изпълнителката заяви, че е необвързана и това ѝ помага за кариерата.

Сега неназовани източници от обкръжението им, цитирани от британския таблоид „Сън“, твърдят, че Кейти Пери и Орландо Блум са подновили романа си.

„Те отново се събраха. Кейти иска този път нещата помежду им да потръгнат. Тя се опита да преодолее Орландо, но не успя, твърде много я е грижа за него. Този път обаче двамата ще направят всичко възможно около връзката им да не се вдига шум, но определено са заедно“, казва източник, цитиран от в. „Сън“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари