IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на спекулациите: Spice Girls подписаха, ще има концерти!

15 февруари 2018 14 20

Дори Виктория се съгласила да пее

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дерзайте, фенове, Spice Girls се събраха! Виктория Бекъм, Гери Халиуел, Мел Би, Ема и Мел Си са подписали договора за възраждане на дамската формация за определен период от време, разкри TMZ. Това слага край на спекулациите, които гравитират около информацията за тяхната предстояща дейност.

По-рано този месец новината гръмна в публичното пространство, а малко след това някои таблоиди писаха, че Виктория Бекъм отказвала да пее и искала по-голям хонорар от останалите момичета, както и да ги облича.

Това постави под съмнение въпросното събиране, в чиято основа стои мърчъндайзинг, участие в шоу програми и издаването на сборен албум с хитове.

По последна информация на TMZ дамите все пак ще пеят.

Всички до една са подписали договора, в който са фиксирани локациите на концертите и компенсацията. Медията твърди, че те ще имат сценични певчески изяви в две страни, а фокусът на проекта е промотирането на различни стоки.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари