IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Селена на Свети Валентин – умилителна романтика!

16 февруари 2018 09 00

Двамата на интимна вечеря, гледат се като влюбени ученици

Снимка: Backgrid

Снимка: Backgrid

Край на съмненията относно отношенията между Селена Гомес и Джъстин Бийбър. Двамата не са потвърдили публично за връзката си, но папарашките кадри са категорични – двамата са влюбени като ученици и дори се държат като такива.

Певците бяха уловени в умилителна гледка навръх празника на влюбените Свети Валентин в хотел „Монтидж Бевърли Хилс“. На кадъра Селена нежно гали по лицето възлюбения си, докато той я гледа като влюбено хлапе на първа среща. В даден момент, Бийбър се навежда и нежно я целува.

Американски таблоиди разкриха, че двамата са прекарали най-романтичния ден в годината с интимна вечеря за двама, след като са посетили църковна служба. Облечени напълно неглиже, двойката се е насладила на компанията си без излишен шум и суетене. Миналия уикенд звездите отново бяха заснети заедно в района на Лагуна Бийч.

Двамата прекарват заедно доста време напоследък, като Бийбър е неотлъчно до своята любима, която както стана ясно е лекувала скоро депресия в клиника. През годините отношенията им бяха доста динамични, изпълнени със събирания и раздели, но според хора от кръга им „този път всичко е различно“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари