IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обир: Кайли иска 1000 лири от фенове за лична среща след концерт

16 февруари 2018 16 20

Те скочиха в мрежата: Не сме богати колкото теб!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кайли Миноуг осъществи 14-ия си албум с името Golden и вече усилено го промотира. Най-продаващата австралийска певица на всички времена обаче тотално разочарова феновете си, които се определят като „ловъри“ с цените на билетите за шоуто си в лондонския нощен клуб „Cafe De Paris“.

49-годишната звезда написа в социалните мрежи, че може да се срещне с почитатели след изявата ѝ срещу сумата от 950 британски лири за билет, плюс 15 лири допълнителна такса. Ако някой иска и включена снимка със звездата към срещата, ще трябва да се бръкне за 1000 лири.

Почитателите на австралийката буквално избухнаха в Twitter срещу този „пладнешки обир“ като заявиха в прав текст: не сме богати колкото теб, Кайли. Сред десетките коментари се четеше огромното им разочарование.

„Кайли Миноуг, моля те, кажи ми, че няма да ни искаш по 965 лири за билет, за да те видим. Ние, ловърите, те чакаме от години и не можем да си позволим това.“ „По дяволите, адски скъпо е.“ „Кайли, одираш ни кожата. 1000 британски лири, за да се срещнем с теб? Отвратително е жена на твоите години да вкарва хората в такъв разход“, са само част от огорчените коментари на фенове.

До момента певицата не отразява всеобщото възмущение и все още планира да посети английската столица при подобни цени на билетите.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари