IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Под ръка с новия си мъж: Емилия показа Башур

2 март 2018 11 30

Фолкпевицата пусна първи общ кадър, загатна за сватба

Снимка: Instagram/emilia.online

Снимка: Instagram/emilia.online

За новата любов в живота на фолкпевицата Емилия се говори от седмици и самата тя потвърди, че е сгодена в лайфстайл тв шоу, ала досега нито веднъж не се показа до въпросния си годеник.

Мъжът до блондинката, която има две деца от Коко Динев, е арабският бизнесмен Жорж Башур. И макар той самият нито веднъж до момента да не е коментирал отношенията си със звездата, най-накрая се „осмели“ да позира до нея, а кадърът бе качен от самата Емилия в мрежата.

Фолк иконата пусна селфи, на което държи за ръка Башур, а до него написа: „Любов, време е!!! Ръката, която никога няма да пусна!!!“.

Неотдавна Емилия разкри, че много иска да облече булчинската рокля, така че посланието ѝ може и да е намек, че важният момент е съвсем близо. Феновете определено много се радват от събитията в живота на своя идол и с нетърпение чакат да я видят булка.

Емилия имаше дългогодишна връзка с Коко Динев, но той така и не я отведе до олтара, макар че го дари със син и дъщеря. През 2004 г. тя се венча за бизнесмена Красимир Георгиев, но бракът им издържа едва три години.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари