Въпреки драматичната раздяла с Анджелина Джоли и слуховете, че все по-често се чува с бившата си Дженифър Анистън, Брад Пит не е загубил чара и желанието си да се среща с нови жени.

Актьорът дори е пофлиртувал със своя колежка и си е насрочил среща с нея през следващата година.

Щастливката е актрисата от Girls Trip Тифани Хадиш, която се похвали пред Кели Рипа за спонтанната си среща с актьора в асансьора в деня на Оскарите.

„Тъкмо срещнах Брад в асансьора. Той каза, че ако след година и двамата сме необвързани, ще го направим. Знаете какво означава това. Но той има седем деца, така че не знам дали ще мога да се справя с мъж с толкова деца“, обясни Хадиш.

Тифани Хадиш, Снимка: Instagram

Рипа веднага я контрира с въпроса: „Защо трябва да чакате дотогава“, но самата Тифани не можа да отговори аргументирано. „Не знам, каза ми да чакам година“, отвърна тъмнокожата актриса.

Водещата Кели реши да задълбае в темата и попита Хадиш с кого би излизала, за кого би се омъжила и кого би отрязала измежду Джордж Клуни, Хавиер Бардем и Брад Пит.

„Бих излязла с Брад, бих се омъжила за Джордж Клуни и бих разкарала Хавиер, защото не знам кой е той“, сподели актрисата.