IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предсказали на Кейт като дете, че ще се омъжи за богаташ в Лондон (ВИДЕО)

8 март 2018 10 10

В училищна пиеса 13-годишната Мидълтън получава предложение за брак от джентълмен на име Уилям

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган Маркъл не е единствената актриса в кралското семейство! Видео показва как 13-годишната Кейт Мидълтън играе в училищна пиеса, в която ѝ предсказват, че ще се омъжи за богат мъж, който ще я отведе в Лондон. Името му е Уилям.

В клипчето ученичката Кейт е на сцена и „гадателка“ ѝ държи ръката, казвайки ѝ: „Скоро ще срещнеш красив мъж, богат джентълмен. Той ще се омъжи за теб и ще те заведе в Лондон“. А ентусиазираната Кейт отвръща: „На това се надявам“. В следващата сцена до младата Мидълтън застава младеж, който пада на едно коляно и я иска за съпруга. „Да, да, скъпи Уилям“, отговаря без колебание тя.

Изглежда, че предсказанията не са били само театрална пиеса, а самата истина. Кейт наистина срещна своя принц чаровен, който се казва Уилям. Двойката вдигна сватба през 2011 и заживя щастливо в двореца Кенсингтън в Лондон. А сега кралските особи очакват и третото си дете.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари