IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нора Недкова: Слави Трифонов? Възхищавам му се...

8 март 2018 15 00

Плеймейтката преживя тежко излагацията в кулинарно предаване

Снимка: сп. Love Style

Снимка: сп. Love Style

Актуалната плеймейтка Нора Недкова проговори за скандалното си поведение в кулинарно предаване и дрязгите с гримьора Валентин Кулагин. Тя се нахвърли да го бие и дори се наложи да идва полиция.

„Цяла една седмица бях длъжна да търпя обиди, провокации и грубо отношение, което не съм заслужила, и затова го ударих с чантата си, за което не съжалявам. Боят обаче не беше в неговия дом, а след моята вечер. Като си казахме „Чао“, той отново започна да ме обижда. Когато се пускаха камерите, Кулагин се държеше грубо и грозно с всички нас, а като бяха изключени – говореше по най-добрия начин, все едно сме приятели, и затова му се нахвърлих. Кулагин извика полиция.

Органите на реда изобщо не възприеха сериозно неговите думи, защото представи си колко сериозно могат да звучат от един мъж с червило и с шалчета... Те се посмяха и си тръгнаха“, разкрива Нора пред сп. Love Style.

Плеймейтката е категорична, че би влязла във VIP Brother само ако скандалният гримьор не е там.

„Притежавам доста качества, които хората не видяха. Умна съм, въпреки че ме изкараха глупава. Но ако този персонаж влезе в Къщата, едва ли ще мога да се разгърна добре. За съжаление моето представяне в „Черешката на тортата“ не се получи така, както бях очаквала. Просто средата, в която се намирах, ме провокира да се държа отбранително. След това хората ме нападнаха и се вдигнаха срещу мен, а не виждам какво толкова лошо съм направила. Изживях тази негативна вълна тежко, по мой си начин. Масово приятели се отдръпнаха от мен и дори ги е срам да излизаме. Може би и баща ми изживява по някакъв начин и е обиден от това, което се пише, че не ме е възпитал добре. Но аз съм от поколението, което отрасна на улицата с другите деца, защото родителите ни работеха по цял ден. Аз съм продукт на обществото, в което живея“, твърди Недкова.

Тя коментира и слуховете, че е гадже на Слави Трифонов.

„Възхищавам се на Слави като тв водещ и професионалист. Нямам никакви други впечатления от него, защото не го познавам добре. Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, ако ме покани“, заяви тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари