Ден след като таблоиди изкараха Тери Хатчър разорена, бездомна и заявиха, че тя живее във ван, звездата от „Отчаяни съпруги“ реши да премахне всички спекулации и съмнения.

„Това е категорична лъжа. Не съм разорена. Инвестирала съм доста добре парите си. Не съм бездомна и не живея в собствен ван. Снимам сериите си Van Therapy, които пускам в Youtube, във вана си“, коментира в предаването KTLA 5 екранната Сюзън.

Тери разкри дори откъде са тръгнали неверните слухове.

„Преди няколко седмици списание се свърза с публициста ми и заяви, че има мои папарашки снимки, които ще обвърже с историята, че съм разорена, бездомна и дори мисля, че съм склонна към самоубийство. Адвокатите и публицистът ми категорично забраниха пускането на подобна история и дори обясниха, че имам пари и няколко имота. В крайна сметка въпросната медия си е публикувала изфабрикуваната история“, коментира екранната Сюзън.

Преди месец сайтът за имоти Trulia разкри, че Тери е пуснала под наем дома си в Студио Сити срещу 25 000 долара на месец, което най-малкото доказва, че тя все пак не е бездомна.