IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда от „Сексът и градът“ се гласи за губернатор на Ню Йорк

20 март 2018 13 30

Арести, гей сватба, скандали… ще се справи ли?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Доста знаменитости от екрана успяха да скочат в политиката и някои дори направиха кариера там като терминатора Арнолд Шварценегер, който бе губернатор на щата Калифорния. По стъпките му върви и звездата от „Сексът и градът“ Синтия Никсън.

Екранната Миранда ще пробва да седне на губернаторския стол на Ню Йорк, ала преди това я очаква тежка битка, в която ще трябва добре да скрие кирливите си ризи. Никсън определено има какво да чисти от имиджа си... Сексскандалите в политиката не са нещо ново за Америка, ала Синтия поставя нещата на съвсем друго ниво!

Като за начало след раздялата с гаджето ѝ през 2005 тя се обяви за лесбийка. През 2012 тя се ожени за дългогодишната си любовница Кристин Маринони след 8-годишна връзка. Двете имат син Макс на 7 годинки, а Никсън има и две други деца – Саманта (21) и Чарлз (15) – от връзката си с ученическата си любов Дани Мозес.

Екранната Миранда бе въвлечена и в друг скандал – този между колежките ѝ от сериала Сара Джесика-Паркър и Ким Катрал, като тя взе страната на първата и се дистанцира от другата.

Самата Синтия бяга от публични конфронтации, тъй като вече има досие. През 2002 тя бе арестувана за гражданско неподчинение по време на протест срещу тогавашния кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, след като той предложи да отрежат бюджета на училищата в поверения му регион с 350 млн. долара. Никсън не се отказа от политическите си амбиции след това, а през 2013 дори се включи активно в кампанията на кмета на Ню Йорк Бил де Бласио.

И все пак Синтия е пример, който може да послужи и за вдъхновение. Актрисата пребори рак на гърдата, с какъвто бе диагностицирана през 2006.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари