Анджелина Джоли отново всява страх в сърцата на омъжените жени. Този път нащрек застана не друга, а половинката на Итън Хоук – Райън. Изглежда звездата от „Хакери“, която съвсем скоро окончателно ще финализира развода си с Брад Пит, е хвърлила око на колегата си, с когото са стари познайници.

Двамата снимаха горещи сцени в лентата Taking Lives и отскоро са подновили контакта си един с друг.

„Итън и Анджелина все още си спомнят носталгично снимките на еротичните сцени в Taking Lives, които правиха заедно преди 15 години. Двамата са запазили приятелски отношения оттогава, а наскоро започнаха интензивно да си пишат и да се засичат по събития.

Анджи призна, че усеща пеперуди в стомаха всеки път, когато види името му на екрана си“, разкри източник пред RadarOnline.

Макар до момента звездите да не са си разменяли никаква интимност, съпругата на Хоук била бясна и следяла зорко любимия си. Тя признала пред приятелки, че няма да се превърне в новата Дженифър Анистън и да позволи на Джоли да ѝ отмъкне мъжа под носа.

„Итън не е преминал никакви граници, но не спира да прави комплименти на Анджелина за сексапила ѝ. Той не е сляп, а и самата Джоли не е от хората, които биха се отказали от някой мъж, само защото има халка на ръката“, коментират от обкръжението на знаменитостите.