IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обама без покана за сватбата на Хари и Меган

11 април 2018 12 10

Двойката не иска да се впуска в политически схеми в големия ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари винаги е бил по-големият бунтар от двамата сина на лейди Даяна и ето че дори на сватбата си потвърждава това, отказвайки да покани световни лидери като Барак и Мишел Обама, с които го свързва дори лично приятелство.

Младият принц и половинката му Меган Маркъл ще се венчаят на 19 май тази година в замъка Уиндзор и противно на сватбата на брат му Уилям, той възнамерява да покани основно близки приятели.

„Беше решено, че официални политически лидери – както британски, така и международни – не се налага да присъстват на венчавката. Правителството на Нейно Височество участва в решението, което бе взето от кралското семейство“, коментира говорителят на кралската фамилия пред Fox News.

Говори се, че списъкът с лични гости на бъдещите младоженци включва около 200 души и ще се състои само от хора, които са им близки и с които поддържат контакт и към настоящия момент.

Хари се сприятели с Мишел Обама преди няколко години покрай общата им работа в подкрепа на ветераните. Бившият президент на Америка Барак Обама също бе част от инициативата им, освен това подкрепи и игрите Invictus Games през септември 2017, в които активно участва и Хари.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари