IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Роби татуира собственото си лице на гърдите си

18 април 2018 09 20

Феновете помислиха, че си прави шега

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Роби Уилямс си създаде имиджа на лошо момче и макар през последните години да кротува до съпругата си Айда и двете им деца, звездата от време на време има своите моменти. Тази седмица той докара феновете до пълно вцепенение, след като сподели с тях селфи, на което се вижда татуировка с лика му.

44-годишната звезда е изобразил лицето си в средата на гърдите си. Уилямс показа произведението в Instagram, ала бе изненадан от резултата. Голяма част от почитателите му решиха, че това е фалшива татуировка и той си прави с тях късна първоаприлска шега. Други предположиха, че след като вече е спрял с ексхибиционизма се чуди как да привлече внимание и затова е прибягнал до такива мерки.

Роби не е коментирал новото „украшение“ върху тялото си, което попълва колекцията му от татуировки. За сметка на това неотдавна потвърди, че вече води здравословен живот и не взима никакви наркотици, нито пие алкохол.

„Здравето ми е прекрасно. Наложи се да направя драстични промени в живота си, за да тръгна в правилната посока. Какво ги провокира ли? Фактът, че почти не умрях“, сподели пред News Corp певецът, визирайки една вечер, в която така се надрусал, че треперил цяла вечер пред тогавашната си половинка Айда.

Причината за интереса към здравето на Роби бе това, че той наскоро отложи два свои концерта заради лекарска забрана. През септември миналата година доктори откриха аномалия в мозъка му.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари