IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание с нервен срив след липосукция

2 май 2018 08 40

Надрусал се с хапчета след процедурата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През декември 2016 Кание Уест успя да измести от жълтите хроники дори половинката си Ким като получи нервен срив, последван от куп спекулации за раздяла, ментални проблеми, наркотици и т. н.

Година и половина по-късно причината зад този неприятен момент от живота на певеца излезе наяве и то от самия него. По време на участието си в „TMZ Live“ Уест призна, че в онзи момент е бил на тежки успокоителни след липосукция, на практика дрогиран.

След процедурата звездата е изпитвал сериозни болки и затова гълтал постоянно хапчета по време на турнето си Pablo tour, които го докарали до параноя. Тогава той се изложи многократно с различни изказвания и обвинения към обществени личности. Уест дори се закани да посети Доналд Тръмп и определи Америка като „дрогирана“.

„Причината да пусна онези туитове беше, че бях надрусан яко и то не с наркотици. Тези хапчета, които ме караха да взимам три пъти дневно, ме плашеха. Започнах да се притеснявам за визията си и започнах да пия и други хапчета, за да не ме вкарат в болница“, призна Кание.

Що се касае до причините за липосукция, решението със сигурност не е било лесно, имайки предвид, че майка му почина след пластични корекции. Кание обаче бе категоричен, че самият той не се определял за дебел.

„Направих си липосукция, защото не исках да ме наричат „дебел“ както Роб Кардашиян по време на сватбата“, обясни певецът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари