IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел пресъздаде Титаник за 30-ия си рожден ден

8 май 2018 07 10

Влезе в образа на Роуз

Снимка: Instagram/Paramout

Снимка: Instagram/Paramout

Адел отбеляза 30-ия си рожден ден по епичен начин. Звездата влезе в образа на Роуз от лентата „Титаник“, изиграна от Кейт Уинслет. Рожденичката обаче далеч не се ограничи само до приликата с емблематичната дама. Звездата накара всички гости да се върнат в началото на миналия век като ги пренесе в съответния декор и ги помоли да спазят дрескода за събитието.

Актрисата побърза да качи кадри от партито, част от които черно-бели. А ден след това обясни, че се е забавлявала безумно и дори страда от махмурлук. Феновете на Адел в по-голямата си част бяха във възторг от идеята ѝ и дори споделиха, че много ѝ завиждат. Някои обаче бяха объркани защо тя празнува една от най-големите трагедии в американската история, отнела живота на 1500 души.

Да не забравяме, че Адел има голямо въображение и обича да влиза в различни роли. Преди време за един Хелоуин тя дори прекара часове наред в гримьорна, за да докара визията на Джим Кери в „Маската“.

Вижте кадри от партито на звездата в галерията ни. Успяла ли е сполучливо да влезе в образа на Роуз според вас?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари