IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти изпроси мир от Тейлър с маслинова клонка

9 май 2018 09 00

Извини се отново, край с 5-годишната им вражда

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тейлър Суифт и Кейти Пери най-накрая се помириха. След 5-годишна вражда втората пое инициативата и прати приятелско писмо с истинска маслинова клонка на колежката си, с което сложи край на епичната им мелодрама.

„Здравей, стара приятелко. Мислех си за недоразуменията в комуникацията ни в миналото и исках да сложа край на тях“, са част от думите на Пери, които се виждат в писмото, качено от Суифт в Инстаграм. На няколко места може да се разчете и думичката“ съжалявам“.

Тейлър и Кейти „извадиха томахавките“ през далечната 2014, когато Суифт сподели пред сп. Rolling Stones, че песента ѝ „Bad Blood“ е вдъхновена от колежка, която ѝ забила нож в гърба.

„Години наред не бях сигурна дали сме приятелки или не. Тя идваше при мен след концерта ми, казваше по нещо и си тръгваше. А аз си мислех: „Приятелки ли сме или току-що ми нанесе тежка обида?“. Тя дори се опита да саботира мой концерт, наемайки хора, които аз вече бях наела. Не мисля, че щяхме да имаме проблеми, ако не беше толкова състезателна“, сподели тогава Тейлър.

Това не е първият опит на Пери да приключи драмата помежду им. През 2017 в интервю пред Huffington’s Thrive Global Podcast тя заяви: „Готова съм да затворя страницата на 100 %. Прощавам ѝ и се извинявам за всичко, което съм направила и се надявам и тя да го направи. Мисля, че е време“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари