IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тараджи П. Хенсън се сгоди!

15 май 2018 11 10

Звездата на „Империя“ показа пръстена в мрежата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тараджи П. Хенсън е от звездите, които не обичат да парадират с личния си живот. Ето защо новината, че се е сгодила, която самата тя пусна в Instagram, изненада много фенове и колеги. Малцина дори знаят кой е щастливият мъж до актрисата!

47-годишната звезда на сериала „Империя“ излиза от 2 години с бившата футболна звезда Келвин Хейдън, който е с 13 години по-млад от нея. Актрисата почти няма селфита със спортиста, ала самата тя неотдавна сподели, че не обича да коментира личния си живот. На практика тя афишира връзката си с хубавеца едва през миналия декември!

И все пак Тараджи не се сдържа да покаже диамантения пръстен, с който Келвин ѝѝ е предложил. Хенсън качи снимка в профила си в Instagram, на който е хванала ръката му така, че да се вижда бижуто в пълния му блясък. Във фона на снимката се забелязва шоколадово парче торта и няколко шоколадови ягоди, а в чинията е изписано с шоколад „Поздравления!“.

Тараджи обясни селфито с думите: „Казах ДА. Той започна с гривна „Картие“ – подарък за Деня на майката и след това падна на коляно и аз почти припаднах“. Постът има хаштаг #тяеофициалноизвънпазара и е тооооолкова щастлива!

Това ще е първи брак за Тараджи и за Келвин. Актрисата има 24-годишен син Марсел от училищната си любов – Уилям Ламар Джонсън, който бе убит през 2003 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари