IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана си татуира Гущеров!

15 май 2018 14 00

Плеймейтката пусна видео с прясна татуировка с инициалите на годеника си

Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Връзката между плеймейтката Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров продължава да е цветя и рози. Плеймейтката не спира да се хвали с щедростта на любимия си, тагвайки го в селфита на луксозни дестинации в Instagram. Изглежда тя е намерила и начин да му се отблагодари за вниманието и грижата, като перманентно го маркира върху кожата си.

Плеймейтката качи story в профила си в мрежата, в което показа най-новата си татуировка. „Изненадващо“ тя е не друго, а буквичката „Х“, която е и първата от името на Християн. Мястото е стратегически избрано, за да подчертава отдадеността и верността ѝѝ към бизнесмена – безименния пръст на лявата ръка, точно над огромния годежен пръстен, с който блондинката се хвали от началото на годината.

На Запад, а и вече у нас, нерядко двойки си татуират инициали на половинката на пръста, които носят символиката на халка. Самата Светлана още от началото на романса си с Християн не крие, че копнее да стане следващата г-жа Гущерова и откакто афишира връзката си с бившия на фолк певицата Мария, плеймейтката наводни профила си с общи селфита и обяснения в любов.

Тя тагва половинката си в почти всички свои селфита или пък пише коментари, в които повтаря колко го обича. Последното ѝ стори не прави изключение като към него има добавена емотиконка сърце с надпис „Обичам те“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари