Турнето ѝ 1989 събра 250 млн. долара, превръщайки се в най-доходоносното турне за 2015. И изглежда Тейлър Суифт е на път да задмине собствения си рекорд. 28-годишната звезда успя да изкара 54 млн. долара само от първите 7 концерта от турнето си Reputation Tour, което ще продължи през ноември в Япония.

Първото шоу на Тейлър бе на стадиона University of Phoenix, където са свирили легендите от Metallica. Суифт успя да продаде над 60 000 билета за концерта си, като от тях спечели 7 млн. долара – значително повече от досегашния рекордьор Metallica, които включиха мястото в турнето си WorldWired Tour. Легендарната банда продаде билети за 5,2 млн. долара.

Според Billboard Суифт е на път да постави нов рекорд, прогнозирайки, че турнето ѝ ще бъде оценено на около 400 млн. долара.

Снимка: Instagram

Певицата определено знае как да привлече аудитория. Неотдавна тя дори покани приятелката си Селена Гомес за изненадващ дует на сцената. Двете дами изпълниха хита на 25-годишната брюнетка Hands to Myself и докараха публиката до екстаз.

„Причината тя да е една от най-добрите ми приятелки е, че никога не е осъдила и едно мое решение“, сподели от сцената Тейлър, а Селена допълни, обръщайки се към феновете: „Благодаря ви от дъното на душата си, че подкрепяте човек, който е най-красивата, силна и независима жена, която някога съм срещала. Благодаря ви, че подкрепяте най-добрата ми приятелка“.