IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И бившият на Меган минава под венчилото

4 юни 2018 08 10

Продуцентът Тревър Енгелсън се сгоди за приятелката си диетоложка

СНимка: Facebook

СНимка: Facebook

Звънът от сватбените камбани на Меган Маркъл и принц Хари още не е утихнал и ето, че и бившият ѝ съпруг – филмовият продуцент Тревър Енгелсън обяви, че и той възнамерява да се ожени отново. Избраницата му е диетоложката Трейси Кърланд.

Новината за годежа сподели самият Тревър като качи в Instagram снимка с годеницата си, която небрежно е поставила ръка с огромен диамантен пръстен на рамото му.

„Най-щастливият мъж, когото познавам. Пригответе се за парти!“, гласи текстът към селфито.

Енгелсън и Маркъл се ожениха през 2011 след седемгодишна връзка и разтрогнаха брака си тихо и кротко две години по-късно. The Sun разкри коя е половинката на Тревър през ноември и цитира негов приятел, който каза: „Раздялата с Меган беляза Тревър дълбоко. Той изкара доста тежък период и нещата се влошиха, когато тя започна да излиза с принц Хари. Той изживя нещата отново, цялата тази публичност го съсипа. Разводът им не беше много приятелски и двете страни останаха наранени след него. Сега той си върна живота и е много щастлив. Има нова жена в живота му и кариерата му е във възход“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари