IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая продава бижута, кариерата й загива!

4 юни 2018 13 20

Близките ѝ загрижени да не свърши като Уитни и Майкъл

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Марая Кери е на ръба на нервна криза, след като стана ясно, че билетите за предстоящия ѝ концерт не се продават. Звездата не е имала публична изява пред публика от коледните празници и намалелият интерес към шоуто ѝ е ясна индикация, че кариерата ѝ залязва.

По план Кери трябва да пее в Сизър Палас в Лас Вегас на 5 юли.

„Продажбата на билети е пълна катастрофа. Има купени билети, които после вероятно ще бъдат препродадени на черно, но те са много малко“, разкри източник пред PageSix.

Запознати с тежката ситуация вече се шегуват, че Кери трябва да продава още от бижутата си, за да се спаси от банкрут. Неотдавна стана ясно, че тя е изтъргувала годежния си пръстен от Джеймс Пакър за 2,1 млн. долара.

Публицистите на Марая отрекоха да има проблем с набирането на зрители за концерта.

Близки до Кери са силно обезпокоени за здравето ѝ и се притесняват да не свърши като Уитни Хюстън или Майкъл Джексън. Дивата бе хоспитализирана през 2001 г. след нервен срив. Диагностицираха я с биполярно разстройство.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари