IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Хю Грант отвлечена от таксиметров шофьор

1 юли 2018 04 46

Нямал кеш да у плати

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Хю Грант призна, че половинката му Анна Еберщайн е била отвлечена от таксиметров шофьор по време на медения им месец в Париж, защото той не можел да му плати. 57-годишният актьор се ожени за 39-годишната шведка миналия месец в Кенсингтън, Челси след 6-годишна връзка.

Събитието бе тотална изненада за всички познат на Грант, тъй като той неведнъж е показвал нежеланието си да се жени. По време на гостуването си в шоуто на Сет Майерс Late Night With Seth Meyers актьорът призна, че е имал доста вълнуващ меден месец с малко екшън.

Грант и половинката му ползвали такси, но се оказало, че нямат кеш и не могат да си платят сметката, възлизаща на 6 евро. Тогава той помолил таксиметраджията да го закара до банкомат. Въпросната машина обаче не работила, което вбесило шофьора и той тръгнал с Анна в колата.

„Аз се паникьосах и казах на съпругата ми да слиза веднага от колата. Той беше бесен и отпраши с Анна“, разказа Хю и без да дава детайли как се е справил с проблема призна: „Винаги се стига до бой с таксиметров шофьор в Париж“. Грант и Еберщайн са заедно от 6 години и имат 3 деца

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари