IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фалшива тревога: Кейти и Джейми още се обичат!

3 юли 2018 09 40

Двойката не се е разделила, обясняват се в любов по Face Time

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Слухове разделиха Джейми Фокс и Кейти Холмс, но повод за тревога няма. Двойката е все така влюбена и дори когато физически не са заедно, двамата използват FaceTime, за да комуникират и да поддържат огънчето помежду си живо, пише PageSix.

Когато Холмс се отправи към Париж за Седмицата на Висшата мода миналия петък, екипажът на джета сподели пред медията: „След като се приземи самолетът, Кейти веднага се свърза с Джейми по Face Time. Каза му, че го обича и го пита дали иска да му вземе бисквитки от Париж; през това време той бе в Маями“.

Снимка: Instagram

През уикенда Джейми бе забелязан да пристига в нощен клуб в Маями към 4:30 в Ролс Ройс и в компанията на своя близък приятел Джейсън Делуро. Междувременно Холмс бе уловена от папараци сама на шоуто в Париж.

Техните самостоятелни изяви станаха повод анонимен източник да пусне слуха, че Холмс и Фокс са се разделили. Но тази седмица хора от обкръжението на звездите бяха категорични: „Всичко е наред в рая“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари