Актьорът Том Харди и съпругата му Шарлот Райли очакват бебе! Това ще е второ дете за двойката, която се венча през 2014, пише Mail on Sunday. Актрисата все още е в началото на бременността си, но тя бе потвърдена от нейния говорител.

Звездната двойка се появи заедно преди през изминалия уикенд за премиерата на последната лента с участието на Шарлот – Swimming With Men. Дамата бе избрала широка бяла рокля на Оскар де ла Рента, която умело скриваше тялото ѝ. Харди и Райли се запознаха по време на снимките на адаптацията на Wuthering Heights.

40-годишният актьор е популярен най-вече покрай ролите си в „Бойна кръв“, „Лудият Макс“, „Черният рицар“, „Шпионски свалки“. За последния си филм “Fonzo“ той отново ще трансформира тялото си.

„Това не е класически филм за Ал Капоне. Не ми се иска да издавам много, но със сигурност ще трансформирам визията си. Няма да бъде нещо толкова драстично като Бейн, вероятно вече съм увредил прекалено тялото си Ако продължавам да качвам килограми, накрая ще се срина като купчина карти“, разкри звездата пред Daily Beast.