IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган отказа да се появи на наградите „Еми“

7 август 2018 15 00

Дукесата на Съсекс скъса напълно с Холивуд

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган Маркъл напълно влезе в ролята си на съпруга на принц Хари и вече тотално скъса с Холивуд. Дукесата на Съсекс учтиво е отказала да се яви на наградите „Еми“ в Лос Анджелис следващия месец, където бе поканена да връчи една от наградите.

Звездата от „Костюмари“ е обяснила, че подобна покана не отговаря на новия ѝ статус и задължения като част от кралското семейство.

Маркъл е била поканена на събитието заедно със съпруга ѝ от изпълнителните директори на NBC.

„Надявахме се Меган да присъства, което щеше да е чудесен начин да се сбогува с феновете и колегите си от сериала „Костюмари“, коментираха от телевизията пред The Sun.

Последният епизод с участието на Меган бе през март и в него тя се венча за обекта на любовния си интерес Патрик Адамс. Малко след това тя се венча за принц Хари в реалния живот.

Прясната дукеса още тогава сподели, че планира да се откаже от актьорската си кариера и да се посвети на ролята си на кралска особа и съпруга.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари