IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кого люби и игнорира Светлана Гущерова?

3 септември 2018 14 00

Демонстрира отношението си с емотиконки в Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Светлана Гущерова изглежда скучае, макар че отново почива на луксозно място, този път без любимия си съпруг Християн. И в паузите между селфитата в басейна, реши да си поиграе в Instagram и да засвидетелства любовта си към свои дружки по интересен начин. Ако досега някои не е разбрал кои са любимците на силиконовата старлетка, вече няма съмнение.

Светлана реши да попълни „импровизиран“ куиз в Instagram, който по всяка вероятност е създала сама и чрез него изразява отношението си към редица популярни личности, закръгляйки съответните емотиконки.

Съвсем логично най-обичан от нея е съпругът ѝ Християн Гущеров, който получава „оценка“ LOVE (любов) и I’d die for them (ще умра за него). Светлана е щедра с чувствата си и към свои колежки плеймейтки като Николета Лозанова и Моника Валериева, които според куиза „обича“. Любов тя праща и на Азис, с когото има дружба от години.

Като истинска силиконова бомба, г-жа Гущерова е близка и с няколко фолкпевици като Галена, Алисия, Кали, докато отношението ѝ към попзвезди като Дара и Тита е „It’s okay“(стават). Луна категорично не е сред любимките ѝ, тъй като получи просто едно „ew“, докато Гери-Никол се сдоби с LIKE.

Личности като Мегз и Сузанита очевидно нямат място в близкия кръг на Светлана и тя ги игнорира с „I don’t care“ (Не ми пука). След като наборът от личности в куиза на блондинката се изчерпа, тя показа отношението си към други неща, а именно:

Силикона – It’s okay (става)

Цигарите – ew

Gucci – Like/LOVE (харесвам/обичам)

Сен Тропе – Like (харесвам)

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари