Ник Джонас най-накрая коментира отношенията си с актрисата Приянка Чопра, с която се сгодиха миналия месец. Двойката демонстрира отношенията си публично през май и 3 месеца по-късно вече си размениха обещания за съвместен живот. Досега и двамата пазеха пълно мълчание относно романса си, като феновете успяваха да се докоснат до любовта им единствено през социалните мрежи. Но ето, че 26-годишният певец се реши да коментира публично връзката им в шоуто на Джими Фалън“Tonight Show“.

„Запознахме се чрез общ приятел и започнахме да си комуникираме със съобщения. Говорихме си известно време и минаха 6 месеца преди да се видим на живо. Сега вече сме сгодени, историята се написа сама“, сподели Джонас.

„Срещнахме се отново преди 5 месеца и се случи внезапно и сега и двамата сме много щастливи“, добави той.

Джонас и Чопра се сгодиха наскоро на интимна религиозна в стил Рока церемония в Мумбай, където присъстваха семействата им.

„На практика това беше потвърждение от двете семейства, че одобряват годежа и имаше красиви молитви. Това осигури възможност на двете семейства да се свържат и опознаят. Беше наистина невероятно. Двамата си тръгнахме много щастливи от събитието“, коментира годежа си певецът.