IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика от гълъби за Джулиана Гани в Париж

12 септември 2018 08 40

„Аз съм най-щастливата жена“, написа тя

Източник: Facebook

Източник: Facebook

По всичко личи, че Джулиана Гани продължава да се носи на крилете на любовта. Този път те я отнесоха чак в Париж, където плеймейтката прекара няколко романтични дни в компанията на новото си гадже Илиян Найденов.

„Получавала съм много изненади и смятах, че мъжете няма с какво да ме впечатлят вече, но никога не съм очаквала да отида в Париж и да получа сърце от живи гълъби! Моят мъж го направи! Накара птиците да се подредят в огромно сърце за мен! Аз все още не мога да повярвам!“, написа Гани във Фейсбук, където качи снимки и видео от уникалния жест на любимия.

„Аз съм най-щастливата жена“, написа още Джулиана и публикува няколко фотоса с любимия ѝ. На тях те се целуват около птиците и ги хранят от ръцете си.

Гани често споделя в социалните мрежи колко я глези фитнесинструкторът. Тя не скри, че и двамата са развалили диетата си с вкусните френски кроасанчета, които им сервирали на закуска в Париж. Още снимки от тяхната почивка вижте в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари