IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агнешко: Кортни Кардашян си хвана 20-годишен младок

20 септември 2018 06 10

Риалити звездата е живяла 19 години повече от новото си гадже

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

39-годишната Кортни Кардашян била лудо влюбена в 20-годишния модел и актьор Лука Събат, твърдят медиите в САЩ. Според жълтата преса отношенията на двамата са все още много пресни, но доста обнадеждаващи.

Най-голямата сестра от риалити клана Кардашян не била притеснена от факта, че се пада кака с 19 години на новия си любим.

„Възрастта на Лука не изглежда да има значение за нея“, казва приближен на Кортни. „Тя го намира за много очарователен и определено е много заинтригувана“.

Кортни и Лука бяха уловени заедно от папараците за първи път миналия петък, на излизане от заведението „Chateau Marmont“ в Ел Ей, пише списание People.

Според някои източници двамата се срещат тайно от около месец. Хубавото в случая било, че приятелите на Кортни харесвали Лука, за разлика от предишния ѝ приятел – 25-годишния Юнис Бенджима, който не беше любимец на семейство Кардашян заради агресивното си поведение.

„Нито един от приятелите ѝ не харесваше Юнис, а всички одобряват Лука, въпреки че е само на 20! Те смятат, че е по-добра партия за нея. Той е много земен и добър човек“, твърдят източниците. Кортни е майка на три деца, които са от 10-годишната ? връзка със Скот Дисик.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари