IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър и Хейли пропуснаха предбрачния договор

3 октомври 2018 06 40

Любовта им била искрена и безгранична

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се оженили без предбрачен договор.

Двойката, която тайно се венча в средата на септември пред свещеника Джефри Куин и свидетели – Джош Мел и приятел на певеца, в Манхатън, е поискала предбрачен договор, пише TMZ.

Звездите се обърнали към адвокатите си за документа в деня, в който са си казали официално да. Според специалисти няма начин съответният предбрачен договор да бъде изготвен в рамките на няколко часа.

Близки до Бийбър и Болдуин твърдят, че към днешна дата двамата не са повдигали въпроса пред своите адвокати, нито са изисквали такъв документ.

Състоянието на канадеца възлиза на над 250 млн. долара, а това на Хейли е далеч по-скромно, но също я праща в отбора на милионерите. Неотдавна Джъстин сподели открито, че любовта му към модела е толкова голяма, че не се нуждае от предбрачен договор.

От TMZ издават, че младите са се венчали на скромна и формална церемония и тепърва се очаква да отпразнуват събитието с нещо грандиозно и в компанията на семейството и приятелите им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари