IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роналдо отрече в Twitter да е насилник

4 октомври 2018 07 20

Футболистът твърди, че е с чиста съвест

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кристиано Роналдо не е от звездите, които обичат да говорят за личния си живот или да дават интервюта. Но покрай обвиненията в изнасилване, което според „жертвата“ се случило преди почти 10 години, футболната легенда реши да каже своята истина.

„Напълно отричам обвиненията, които са отправени към мен. Изнасилването е отвратително престъпление, което стои срещу всичко, в което вярвам. Искам да изчистя името си, но отказвам да захранвам медиите със спекулации, създадени от хора, които искат да станат известни на мой гръб“, написа в Twitter звездата. След това добави, че има чиста съвест и затова ще изчака търпеливо да мине цялото разследване.

Кристиано бе обвинен в изнасилване от американката Катрин Майорга, която твърди, че през 2009 г. футболистът ѝ се нахвърлил въпреки че тя казала на глас „не“. По думите ѝ след акта той паднал на колене и ѝ се извинил. След това платил мълчанието ѝ с 375 000 долара като я накарал да подпише договор за конфиденциалност.

Германското списание Der Spiegel отвори отново темата 9 години по-късно, като публикува материал, в който се казва, че Катрин е възобновила разследването посъветвана от адвокатката си. Според юристката Майорга била прекалено травмирана и объркана, когато подписала споразумението и Роналдо трябвало да понесе отговорност за постъпката си.

Адвокатите на футболиста ще съдят медията за нахлуване в личното пространство и очерняне на имиджа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари