IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спайс гърлс не се сърдят на Виктория

8 ноември 2018 15 10

Момичетата разбират решението й да не се включи във възраждането на бандата и я подкрепят

Снимка: Instagram/victoriabeckham

Снимка: Instagram/victoriabeckham

Ако търсите скандал между бившите спайски покрай решението на Виктория Бекъм да не участва в повторното събиране на дамската формация, ще останете разочаровани. Мел Би, Мел Си, Гери и Ема напълно разбират отказа на дизайнерката и я подкрепят.

По-рано през седмицата певиците разкриха датите на първото си турне за последните 10 години, а самата Виктория потвърди, че няма да се присъедини към тях.

„Няма да се присъединя към моите момичета на сцената отново, но участието ми в Спайс гърлс бе много важна част от моя живот и им пожелавам много любов и забавление по време на турнето им следващата година“, сподели в социалните мрежи г-жа Бекъм.

Останалите певици също дискутираха темата в радиопредаването Heart Breakfast, в което Ема е ководещ.

„Да, ще бъде тежко, тъй като тя е огромна част от групата“. Коментира Бейби Спайс. Мел Би и Мел Си се съгласиха с нея като втората добави: „Имаше време, в което не бях сигурна дали се подкрепяме една друга и подкрепяме решенията, които взехме. Но ние сме зад нея във всичко и тя ни подкрепя“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари