IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана забрани на Тръмп да ползва музиката й

13 ноември 2018 06 20

Звездата вбесена, че е използвана за пропаганда

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Може да се наложи президентът Доналд Тръмп да преструктурира стратегията си за привличане на гласоподаватели в музикален аспект. Оказва се, че той е ползвал музика от хит на Риана в митингите си без нейно разрешение. Това принуди певицата изрично да забрани пускането на песента ѝ „Don’t stop the music“ във всякаква инициатива от страна на държавния глава на САЩ.

Компанията продуцент на 30-годишната звезда Broadcast Music Inc., написа официално писмо, в което изрично настоя всеки творчески проект на барбадоската да бъде премахнат от кампанията на Тръмп.

„Това писмо служи като предупреждение всички произведения на Риана да бъдат изключени от споразумението между политически сдружения, както и от кампанията на Тръмп. Broadcast Music Inc. категорично не разрешава!“, се казва в писмото.

Самата Риана също реагира като написа в социалните мрежи по повод митинга в Чатануга, на който се чуваше нейния хит, организиран от Тръмп:

„Още съвсем малко… нито аз, нито някой от моите хора някога ще бъде част от тези трагични митинги“.

Адвокатите на звездата стигнаха дотам, че пратиха писмо до Белия дом, в което заявиха: „Както трябва да сте запознати, г-ца Фенти не е дала съгласието си на г-н Тръмп да използва музиката ѝ. Тази употреба е незаконна“.

Риана използва влиянието си, за да подкрепи демократите Стейсу Абрамс и Ендрю Гилъм с постове в Twitter.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари