Алекс Родригес и Дженифър Лопес изглежда живеят в розов балон от щастие, но той може и да се пукне заради семеен скандал, в основата на който стои латината. Тя се намесила в отношенията между спортиста и бившата му съпруга Синтия Родригес с идеята да намали издръжката, която той плаща за двете им деца.

Блондинката, която от 4 години е сгодена за бизнесмен в сферата на недвижимите имоти и фитнеса и от когото има 2-годишно момиченце, била потресена от факта, че Лопес присъствала на медиацията между нея и Алекс и настоявала за по-ниска издръжка, пише The Post.

Според певицата, любимият ѝ, чието състояние възлиза на 400 млн. долара, трябвало да плаща не повече от 10 000 долара за издръжка на двете си дъщери Ела и Наташа, което е капка в сравнение със уговаряните 100 000 долара. Лопес се натресла на преговорите между бившите за издръжката през септември и направила сценка, защото Синтия присъствала заедно с адвоката си.

Г-жа Родригес, която дори след развода си отказва да смени фамилията си, сподели пред The Post:

„Мога само да коментирам, че има промяна в условията за издръжка и дори не знам на какво се дължат. Алекс е излизал с някои страхотни жени през годините, много от тях са повлияли положително на децата. И двамата с него работим усилено, за да се чувстват дъщерите ни комфортно и досега не е имало проблем с издръжката. Досега“, коментира 45-годишната Синтия.