IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър мечтае за деца

30 ноември 2018 10 10

Моделът изгря на корицата на Vogue

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Аз обичам децата и нямам търпение да имам свои“. Това заяви Хейли Бийбър пред сп. Vogue, но уточни, че не иска да става майка скоро.

Моделът ще се появи на корицата на декемврийския брой на арабската версия на изданието. Снимката ѝ е препратка към фотос на американската изпълнителка Деби Хари, направен през 80-те.

„Прекарвам все по-малко време в социалните мрежи. Това ми помага да водя по-балансиран начин на живот“, споделя Хейли. По думите ѝ, откакто вече е женена, отделя повече от свободното си време за него и не желае да бъде под светлината на прожекторите.

По-рано тази седмица г-жа Бийбър качи снимка с бебе в Instagram и поясни, че ще подкрепи кампания на Unicef, която има за цел да събере средства за лечението на деца в нужда.

Дъщерята на актьора Стивън Болдуин и певецът Джъстин Бийбър се ожениха тайно през септември. Наскоро тя навърши 22. На въпрос защо е решила да сключи брак толкова рано, тя отговори, че за нея това е съвсем нормален развой на връзката ѝ с изпълнителя, по когото въздишат хиляди тийнейджърки.

Хейли споделя още, че работи от 17-годишна възраст и отдавна е самостоятелна от родителите си. „Има някои „нормални“ неща, които никога не съм правила – като да ходя в колеж, например, но смятам, че мога да се науча да бъда отговорна, да спазвам графици и срокове“, обяснява тя.

Хейли Бийбър сподели на корицата на Vogue още няколко снимки от фотосесията ѝ като дива от 80-те в Instagram. Вижте ги в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари