IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво г-жа Обама посъветва Меган Маркъл?

8 декември 2018 07 00

Тя смята, че с Меган имат много общо

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мишел Обама си позволи да даде ценен съвет на Меган Маркъл, покрай която тя припозна и ситуация от своя живот – а именно как от една обикновена жена изведнъж тя се превърнала в особа с много отговорности, в която светът е вперил очи. Като бивша първа дама г-жа Обама определено има какво да посъветва по-младата изгора на принц Хари.

„Като мен Меган едва ли е мечтала за живота като този и напрежението, което усещаш е голямо. Така че моят съвет към нея е да не бърза с нищо. Прекарах първите няколко години в Белия дом, тревожейки се за децата си и стараейки се да им осигуря добра среда и образование, преди да се впусна в по-амбициозни дела“, сподели Мишел в януарския брой на сп. Good Housekeeping.

„По много причини на по-младите жени днес им е трудно. Но това, което ме вдъхновява, е че много млади жени успяват в различни сфери като спорт, математика, наука, технологии“, сподели още бившата Първа дама.

Меган Маркъл се сбогува със социалните мрежи

Извън протокола: Меган на събитие с по-къса рокля

Изгората на принц Хари била себична интересчийка

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари