IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде се татуира заедно с баба си

10 декември 2018 09 50

93-годишната Марджори нашари пръста си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ариана Гранде бе обявена за Жена на годината на женските музикални награди на Billboard и реши да отпразнува събитието като се татуира заедно с 93-годишната си баба Марджори Нина Гранде.

Ариана нашари ръката си с луна със звезди, докато възрастната дама изписа „Ciccio“ на вътрешната страна на единия си пръст.

Певицата качи в социалните мрежи кратко видео от тату студиото, в което се чува как казва: „Нона как си?“, а брат ѝ се провиква: „Нона си прави татуировка“.

От видеото става ясно, че цялата фамилия Гранде присъства на татуирането и Марджори сякаш най-малко се вълнува от случващото се. Чува се и гласът на майката на Ариана, която шеговито казва: „По дяволите, не я засрамвайте“, докато всички останали избухват в смях след репликата.

Снимка: Instagram

Малко по-късно Нона споделя на един от мъжете в стаята, че не знае какво е болка, след като той сравнява татуирането с раждане.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

с ( преди 5 години )
Щом се е татуирала е много проста
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар