IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би със счупени ребра след падане по стълбите

11 декември 2018 15 30

Певицата сама се катурнала, цялата потрошена

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мел Би се озова в болница през уикенда след падане, което ѝ причини две счупени ребра и сериозни травми на едната ръка.

Инцидентът се случил в дома на приятелка на звездата в Лондон, при която тя нощувала. Посред нощ певицата се събудила и решила да слезе на първия етаж, но стълбището било завито и стръмно и тя се пребила на слизане, пише TMZ. В резултат Мел Би се озовала цялата шинирана и превързана по спешност в болницата.

Съдейки по миналото на звездата, пълно с алкохол и наркотици, някои коментираха, че едва ли е била в напълно трезво състояние по време на инцидента. Близки до певицата и дори адвокатът ѝ Талин Боямиан твърдят, че последните ѝ тестове от месеци са негативни и тя е на финалната права от пълно изчистване.

Сред първите, които посетиха къдрокосата знаменитост, бяха колежките от Spice Girls – Ема, Мел Си и Гери. Четирите дами се готвят за грандиозно турне през 2019, което ще напълни джоба им минимум с по 3 млн. долара. Всички са обнадеждени, че тя ще се възстанови напълно до събитието.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари