IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли разкри как поддържа страстта с Лиъм

14 декември 2018 07 00

След пожара в имението й в Малибу, двамата станали още по-близки

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Майли Сайръс и годеникът ѝ Лиъм Хемсуърт често са разделени покрай натоварените си работни графици. Това обаче не пречи на двойката да споделя интимни моменти, разкри певицата в шоуто на Хауърд Стърн. И не само това, 26-годишната звезда призна, че с голям ентусиазъм ползва новите технологии, за да поддържа пламъка между нея и Лиъм.

„Точно затова ползваме FaceTimе – киберсекс“, призна певицата в ефир и остави водещия без думи.

Сред останалите теми по време на интервюто бе изгорелият ѝ дом покрай огромните пожари в Малибу. Сайръс сподели, че годеникът ѝ е предприел сериозни действия и е спасил много животни.

„Лиъм беше невероятен. Обикнах го още повече след това. Натовари всички прасета в пикапа си. Сложи прасетата в каси и аз го попитах как е успял, а той отвърна: „Единственият начин беше да намеря мощен маркуч и да ги пръскам отзад“. Той ги е подгонил към касите, което е гениално“, ентусиазирано обясни Майли.

„Той спаси много животни. Постара се много и трябваше да се постарая да разбере, че съм много благодарна“, добави още тя.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари