IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато е в сериозна връзка: Брад Пит прилича на гаджетата си!

12 януари 2019 07 00

Актрисата остави забавен коментар по темата в социалните медии

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Брад Пит категорично е модна икона и дори жените искат да приличат на него. Това признание дойде не от друг, а от бившата му годеница Гуинет Полтроу, която остави забавен коментар по темата под пост в Instagram.

Актрисата сподели мнението си в пост за материал на Daily Express от 2006 г., в който се твърди, че Брад Пит „изглежда като всичките си гаджета“ като твърдението е подкрепено със снимки на звездата в компанията на Анджелина Джоли, Дженифър Анистън и Гуинет Полтроу.

Последната явно не е съгласна с това и реагира с думите: „Или да приемем истината – по-скоро ние искаме да изглеждаме като него“.

Полтроу и Пит се запознаха на снимките на лентата „Седем“ през 1994 г. и през 1996 се сгодиха. Гуинет обаче не бе готова за сватба на 24 години и развали годежа година по-късно. След това тя излизаше с актьора Бен Афлек в периода 1997-2000, докато Брад се обвърза с Дженифър Анистън. Двойката се венча през 2000 и се разведе през 2005. Гуинет се омъжи за Крис Мартин, от когото има две деца, но и този брак не бе успешен и приключи през 2014.

Към момента актрисата е сгодена за продуцента Брад Фалчък, а Пит е прясно разведен с актрисата Анджелина Джоли.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари