IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би и Офсет отново заедно през 2019 г.

7 януари 2019 13 00

Двамата решили да оправят брака си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Карди Би и Офсет решиха да оставят цялата драма зад гърба си и да дадат нов шанс на брака си. Двойката е подновила комуникацията помежду си и техни близки са убедени, че съвсем скоро ще се съберат, както бяха преди.

Приятели на звездите разкриха пред TMZ, че двамата се чуват постоянно и се опитват да изгладят разногласията помежду си. Макар че бяха разделени по празниците и Карди Би сподели в началото на декември, че помежду им всичко е приключило, звездите не са загубили страстта си един към друг и в момента работят върху оправянето на брака си.

Офсет е обещал да бъде по-честен и верен, защото певицата много му липсвала. Карди все още не е сложила отново халката си, но не защото се чувства необвързана, а защото все още била емоционално предпазлива и искала да изчака, твърди медията.

От обкръжението на певците разкриха, че те са били заедно в Пуерто Рико малко преди Коледа и са открили, че доста си липсват… най-малкото сексуално. Двойката се венча тайно през септември 2017, а на 10 юли се роди дъщеря им Кълчър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари