IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада! Бионсе на пазар в местния супермаркет

8 януари 2019 15 40

Певицата оглежда бебешки стоки

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Звезди като Бионсе могат да си позволят да пазаруват от най-скъпите магазини и дори да пратят човек да върши тази работа за тях. Но изглежда певицата не е чак такава дива и предпочита сама да си върши работата и то в кварталния супермаркет.

Звездата разбуни духовете след като в социалните медии тръгна слух, че е забелязана в един от магазините на веригата „Таргет“ и по-точно в сектора за бебешки стоки. Новината пробуди надежда в много от феновете ѝ, които по всяка вероятност ще започнат редовно да дебнат пред локалния магазин в Уестууд, Калифорния, дали няма да я засекат отново.

Дори моделката Криси Тейгън отчете шопинг тура ѝ като събитие и го използва за реклама като се пошегува в Туитър с думите: „Бионсе, толкова си глупава. Мога да ти дам от моите ножове“, намеквайки че Би е пазарувала домашна посуда и от нейната колекция „Cravings by Chrissy Teigen“, която е налична във веригата.

Това не е първата разходка на певицата в „Таргет“. Миналия март 37-годишната звезда под ръка с дъщеря си Блу Айви отново бе забелязана в Уестууд, откъдето си тръгна с количка пълна с детски играчки и ученически принадлежности.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари