IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Крюгер помоли да не снимат бебето й след папарашки снимки

10 януари 2019 09 30

Поиска от авторите на фотосите да ги свалят

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Даян Крюгер използва социалните мрежи, за да помоли папараците да оставят нея и бебето ѝ на мира. 42-годишната актриса стана майка за пръв път в началото на седмицата и бе възмутена от факта, че фотографи вече са успели да щракнат новороденото без нейно съгласие и да го покажат на света.

„Скъпи фенове, не фенове, папараци и всеки с малко съвест. Току-що бяхме тагнати в папарашки снимки с дъщеря ми. Тези снимки са направени без мое съгласие и излагат пред публичността едно беззащитно и невинно бебе. Разбирам, че някои хора искат да видят дъщеря ни, но като родители ние най-много искаме тя да расте в безопасност и да има лично неприкосновено пространство.

Заедно с @bigbaldhead искаме любезно да ви помолим да не споделяте вече пуснатите снимки и да ни помогнете да постигнем целта си. Моля тези, които са качили снимките, да ги свалят.

Поставете се на наше място. Ние сме като всички останали родители, които искат най-доброто за детето си. Благодаря ви за подкрепата“, написа в социалните мрежи звездата.

За бебето все още няма никаква друга информация, освен неговия пол. Таткото е приятелят на звездата Норман Рийдъс, с когото тя е заедно от 2015.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари