IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънце огря кожата и сърцето на Дженифър Анистън

15 май 2008 06 32

Крайно време е светът да разбере, че Анистън не е отчаяната екс- изгора на Брат Пит, а уверена актриса и щастливо влюбена жена

Слънце огря кожата и сърцето на Дженифър Анистън

Вече сериозно се бяхме притеснили за развитието на личния живот на холивудската чаровница Дженифър Анистън.

След раздялата си с Брад Пит преди няколко години, Джен се мяташе като риба на сухо, изтормозена от неуспешните си любовни попадения.

За една 39-годишна дама подобни безпочвени връзки с отчайващ край са крайно противопоказни. А да не забравяме, че Анистън не веднъж е споделяла желанието си да има деца.

Е, 2008 година явно започна обещаващо за русокосата „приятелка“. От известно време насам тя се радва на прекрасна романтична авантюра с рокера Джон Майер и по всичко личи, че Купидон не само не ги е подминал, но и упорито кръжи над тях.

Медиите се заеха по-сериозно със случая Дженифър – Майер след като двамцата прекараха няколко усамотени уикенда в Маями.

Басейн към скъп хотел във вечно слънчева Флорида се превърна в мокрото любовно убежище на актрисата и музиканта. Те не успяха да се скрият от зорките погледи на папараци и фенове и по страниците на световните печатни и онлайн медии наскачаха множество разобличителни снимки.

Печене, прегръдки и целувки във водата дадоха повод на всички нас да си отдъхнем. Дженифър най-накрая настрои сърдечния си ритъм с нечии друг.

Възход отбеляза не само любовта в живота на Анистън, но и добре поддържаната й фигура.

Влюбена, слаба и сладка, Джен си заслужи тази утоляваща глътка щастие. А сега, натиснете кафявото бутонче и вижте част от Маями- приказката на влюбената двойка.

КоментариКоментари