IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Състрадание и протегнати ръце в Пей с мен

15 май 2008 11 32

Половинката на Софи Маринова – Стефани, все пак ще остане в шоуто благодарение на Кали, дуетите започват да отпадат

Състрадание и протегнати ръце в Пей с мен

Бурно развитие преживява музикалното риалити на Нова „Пей с мен“.

Първо Софи Маринова беше хваната да пуска съобщения с оценка 2 на конкурентката си Десислава. След другарския съд, койт й организираха миналата седмица, Софка напусна шоуто обидена, че то уронвало престижа й.

Така нейната дуетна половинка Стефани остана неприятно изненадана и снощи трябваше да се състои последния й концерт.

За радост обаче на подрастващата певица, Кали великодушно се съгласи Стефани да се присъедини към дуета й с Любен.

Останалите дуети разбира се веднага се присъединиха към идеята на Кали и оттук до края на предаването ще се радваме не само на дуети, но и на едно трио.

След отказването на Софи Маринова, продуцентите решиха да сменят правилата и да задържат интригата в предаването.

След десетия по ред концерт, който ще се излъчи следващия понеделник – 19 май, в сряда следващата седмица ще бъдат обявени дуети-водачи на две полуфинални групи.

Водачите ще са първият и съответно вторият дует в генералното класиране. Те ще получат правото да изберат с кои от останалите дуети да направя своята полуфинална група.

Така 12-те дуета ще бъдат разделени на две, защото по време на двата полуфинални концерта – на 26 май и на 2 юни, шест дуета ще пеят по две песни от две музикални теми.

Едната музикална тема ще бъде избирана от водачите на полуфинална група, и това ще бъде тяхната основна привилегия, а втората музикална тема ще бъде избирана от продуцента на „Пей с мен”.

След всеки от двата полуфинални концерта, последните два дуета в генералното класиране автоматично ще отпадат. Това означава, че два дуета ще си тръгнат в сряда на 28 май и още два в сряда на 4 юни.

На 9 юни ще бъде излъчен финалният концерт в „Пей с мен”, до който ще достигнат осем дуета.

 

КоментариКоментари