IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колин Фарел ходи на гости по пижама

16 май 2008 07 13

След като смъкна холивудския звезден блясък от плещите си, Колин намъкна обикновената пижама

Колин Фарел ходи на гости по пижама

Най-любимият ни ирландски разбойник Колин Фарел отново демонстрира непукизма си.

Опасно чаровният актьор снима най-новия си филм „Cassandra\'s Dream“, чийто режисьор е странният, но гениален Уди Алън. Екранен партньор на Колин е звездата от „Междузвездни войни“ Юън Макгрегър и това е главният повод двамата да се събират почти всяка неделя в къщата на Юън и да репетират.

Но последната им среща в Лос Анджелис-кото имение протекла по малко шантав начин. Фарел се появил пред дома на колегата си...по пижама.

„Той дойде с огромния си камион Bronco, облечен по пижама. Толкова е сладък. Аз и моето семейство го приемаме изцяло “.

Макгрегър споделя, че бил много доволен от решението на г-н Алън да избере него и Колин за новия му филм. Последната грижа на звездата от "Мулен Руж" била всеизвестната дива репутация на младока.

„Толкова съм чел за него, гледал съм всичките му филми и честно казано в негово лице припознавам себе си в началото на кариерата ми. Между нас определено има химия и съвместната ни работа е повече от успешна“, допълва Юън.

Не се и съмняваме. Все пак Колин Фарел е изключително всеотдаен професионалист в работата си. Малко е лудичък в живота, но това го прави още по-сладък и...секси.

Въпросният филм ще излезе по световните кино салони през идния месец. Затаете дъх и се подгответе за голяма доза ирландски чар.

КоментариКоментари